Over

Hoi, mijn naam is Sacha van Vlaardingen. Ik teken en ik maak schilderijen.

In december 2020 heb ik het tekenen weer opgepakt en ben ik begonnen met het maken van portretten. Dat deed ik in eerste instantie met alleen grafietpotlood. Later ben ik ook portretten gaan maken met pastelkrijt.

In de loop van 2021 ben ik ook begonnen met deze website en via de blog op deze site kan je over mijn schouder meekijken bij het tekenen en kunstschilderen. Ik laat je zien welke stadia ik doorloop bij het maken van de tekeningen en schilderijen en ik laat zien dat ik allemaal leer tijdens diverse projecten.

In 2022 ben ik ook begonnen met schilderen. Iets nieuws voor mij en daardoor ook hartstikke leuk om te doen. En in dat jaar ben ik begonnen met het organiseren van workshops tekenen in Zoetermeer.

In 2023 ben ik begonnen met het schilderen met aquarelverf. Ook ben ik aan de slag gegaan met het digitale tekenwerk. Daarvoor ben ik aan de slag gegaan met de open-source software GIMP en InkScape. Daarnaast ben ik gebruik gaan maken van een tekentablet.

Opdrachten

Ik maak ook werken in opdracht. Leuk voor jezelf, familie, vrienden of collega’s. Meer informatie daarover vind je via deze link.

Ik wens je veel lees en vooral kijkplezier op de site en heb je vragen, stel ze gerust in de reacties of via deze link.

Sacha